Ramona Antonie s-a alăturat echipei Sense Internațional România în anul 2006, ca Asistent social și, mai apoi, în calitate de Coordonator programe. Contribuția ei la succesul programelor derulate de organizație a fost și este hotărâtor.

In 2017, Ramona a fost elementul cheie al Caravanei Sensabilitate, fiind persoana de legătură cu toți cei care au participat la evenimentul de conștientizare și de promovare a drepturilor persoanelor cu surdocecitate, peste 1000 de persoane din întreaga țară. A vorbit oamenilor despre ce înseamnă surdocecitatea și care sunt nevoile și dificultățile acestei categorii vulnerabile, a însoțit pe mulți dintre participanți în Cortul Senzorial unde, legați la ochi și cu urechile acoperite, au putut experimenta surdocecitatea, a strâns peste 1000 de semnături în sprijinul cartei Drepturilor Persoanelor cu Surdocecitate.

Tot în anul 2017, Ramona a coordonat întâlniri în cadrul proiectului vocațional adresat tinerilor cu surdocecitate, în 8 orașe din România, unde tineri, profesori, părinți, autorități locale și naționale, potențiali angajatori, au pus în discuție importanța perioadei de tranziție pentru tinerii cu surdocecitate, trecerea de la școală la o viață independentă.

Calitățile care o recomandă pentru asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi pentru anul 2017 în cadrul Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială, decisive pentru orice bun asistent social, sunt flexibilitatea, creativitatea, pasiunea pentru ceea ce face, empatia, încrederea și competența.

Până duminică, 25 februarie 2018, o poţi vota pe ANTONIE RAMONA aici:

http://poll.cnasr.ro/poll/3

Posteaza un comentariu

Posturi Similare