Un premiu dedicat persoanelor cu surdocecitate din toată țara de către colega noastră dragă, Ramona Antonie, care a câștigat titlul de ”Asistentul Social al Anului 2017 pentru Persoanele cu Dizabilități din România”.

Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială, din 20 martie de la Ateneu Român, a început cu multe emoții pentru toată echipa Sense Internațional România, care a așteptat cu entuziasm rezultatele pentru categoria Asistență Socială în domeniul persoanelor cu dizabilități. La această categorie s-au înscris 60 de asistenți sociali din țară și au rămas doar 3 asistenți sociali finaliști în urma etapei de votare.

Emoțiile au culminat cu auzirea numei ei în calitate de câștigător al acestui premiu care vine după peste 12 ani de muncă în beneficiul copiilor și tinerilor cu surdocecitate din România.

Anul 2017 a fost o provocare și un mod inedit de a arăta ce înseamnă surdocecitatea publicului larg, din 12 orașe din țară, unde oamenii puteau experimenta în cortul senzorial câteva clipe fără văz și auz. Ramona a parcurs în 2017 peste 3635 de km prin țară cu acest cort senzorial, a strâns 1247 de semnături pentru drepturile persoanelor cu surdocecitate, iar proiectul Sensabilitate s-a bucurat de 46 de apariții media.

Cu siguranță acest premiu, dedicat din suflet tuturor persoanelor cu surdoceciate din țară este o dovadă a implicării și dăruirii Ramonei în toți acești ani în care a dezvoltat proiecte în cadrul fundației, a promovat profesia de asistent social prin munca ei și a demonstra că aceste persoane pot reuși, dacă beneficiază de servicii adecvate.

Felicitări din tot sufletul, Ramona, și îți mulțumim din inimă pentru toată dedicarea ta! Ne bucurăm că te avem alături și că ne demonstrezi ceea ce Helen Keller obișnuia să spună, prin faptele tale: Singuri putem face atât de puțin, împreună putem face atât de mult!

Posteaza un comentariu

Posturi Similare