Bine ai venit în lumea Sensabilitate.ro! Ne dorim ca acest site să devină locul de întâlnire al persoanelor cu surdocecitate din România, al părinților și familiilor copiilor cu surdocecitate, al specialiștilor care lucrează în domeniu, profesori, psihopedagogi, psihologi, educatori, asistenți sociali, medici, asistenți medicali, kinetoterapeuți etc.

Proiectul este câștigător al unei finanțări din partea Fundației Orange în cadrul programului Lumea prin culoare și sunet, ediția 2016.

Aici vei găsi toate informațiile și materialele pe care Sense Internațional România le-a dezvoltat sau tradus de-a lungul celor peste 15 ani de activitate.

Astfel, vei avea acces la Biblioteca noastră, articole și documente, chiar cărți, pe care dorim să le facem disponibile gratuit. Tot acolo vei putea citi Revista Sensabilitate, singura revistă din România în domeniul surdocecității și a deficienței senzoriale multiple.

Secțiunea Cursuri este dedicată tuturor celor care se află la început de drum sau celor care au deja o experiență considerabilă în lucrul cu copiii cu surdocecitate, specialiștilor din domeniul social, precum și altor persoane care doresc să afle mai multe despre acest domeniu, cursuri extrem de utile în a înțelege surdocecitatea și implicațiile ei.

Pentru părinți, familii și numai, punem la dispoziție Harta interactivă a specialiștilor și serviciilor existente în România pentru persoane cu surdocecitate – educație, sănătate și servicii sociale, hartă pe care o vom actualiza permanent.

În secțiunea Blog vom publica în mod constant articole, interviuri și noutăți din domeniu, iar pe Forum vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a schimba păreri, impresii, a pune întrebări sau a răspunde celor care au întrebări.