Sense Internațional România lansează miercuri, 25 ianuarie 2017, între orele 10.30 – 12.30, la lansarea platformei www.sensabilitate.ro. Evenimentul are loc la Hotel Ibis Parlament, strada Izvor 82-84, București.

Sensabilitate.ro este singura platformă din România accesibilă persoanelor cu deficiențe senzoriale multiple, o premieră pentru țara noastră. Aceasta reprezintă o resursă cheie în domeniul surdocecității, accesibilă, interactivă și dinamică, un instrument de comunicare și o sursă de informații relevante și de actualitate în domeniul surdocecității. Platforma conține o hartă interactivă a specialiștilor și serviciilor inițiate de Sense Internațional România, informații despre surdocecitate, profilele specialiștilor din domeniu, o bibliotecă online, Revista Sensabilitate, un blog precum și cursuri în domeniul surdocecității.

Proiectul Sensabilitate.ro este câștigător al concursului Fundației Orange, “Lumea prin culoare și sunet”, editia 2016.

La eveniment vor participa domnul Mihai Tomescu, Președinte al Autorității Naționale pentru Persoane cu Dizabilități, reprezentanți ai Fundației Orange, ai altor instituții și organizații din domeniu, precum și domnul Vasile Adamescu, persoană cu surdocecitate care, în ciuda lipsei totale a văzului și auzului, a reușit în viață, devenind profesor, sculptor, scriitor, promotor al drepturilor persoanelor cu surdocecitate în România, alături de reprezentanții Fundației Sense Internațional România

LINK DE DESCĂRCARE:

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Posteaza un comentariu

Posturi Similare