untitled-12

În perioada 2-5 noiembrie 2016, Sense Internațional România a organizat al patrulea curs de inițiere în surdocecitate din cadrul proiectului vocațional Sens pentru Viață, proiect finanțat de Fundația Orange, Fundația Medicor Sense Internațional România. Acest curs s-a adresat profesorilor psihopedagogi din București, Craiova, Oradea, Iași și Timișoara care lucrează cu copii și tineri cu surdocecitate.

Timp de 4 zile, participanții au pătruns în tainele deficienței multisenzoriale, dobândind cunoștințe teoretice dar și abilități practice în munca cu acești copii.

untitled-122De la debutul acestui proiect în 2012, 68 de profesori au fost instruiți în domeniul surdocecității de către echipa de traineri formată din Lect. Univ. Dr. Cristian Buică-Belciu de la Universitatea București, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Departamentul de Psihopedagogie Specială  și psiholog Gabriela Jianu, formator național în surdocecitate și coordonator al Centrului de Sprijin în Intervenție Timpurie Timișoara.

”Acest curs a cuprins multă informație utilă pe care o vom avea la dispoziție oricând, dar partea practică o apreciez cu nota 10*” Aurelia Copăcian, Centrul Școlar pentru Educație Inclusivă CRISTAL, Oradea

”Consider că mi-a fost foarte folositor acest curs, mi-au fost clarificate multe noțiuni, am aflat multe informații, am aflat de unde pot obține informații. Am aflat și părerile altora, am făcut schimb de experiență” Marcov Silvana, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Constantin Pufan Timișoara

Puteți accesa suportul de curs aici (link către sub-pagina Curs de inițiere)

Posteaza un comentariu

Posturi Similare